Excite

Belgische politie schiet op Nederlandse voortvluchtige

De Nederlandse en Belgische politie zitten achter een voorvluchtige man aan die hen al sinds vanochtend weet voor te blijven. De man zou al langer gezocht worden en ging er in het centrum van Breda met zijn auto vandoor. Belgische agenten hebben op de auto geschoten.

De 35-jarige Bredanaar wordt verdacht van brandstichting en inbraak en is waarschijnlijk in het gezelschap van een vrouw. In het centrum van Breda wilde de politie hem tegengehouden maar de Bredanaar ging er met hoge snelheid vandoor. Via Zundert reed de man naar België om uiteindelijk weer terug te keren in Breda.

Tijdens zijn vlucht reed de zwarte Chrysler Ram Van meerdere auto's aan. Volgens Omroep Brabant zouden er minstens twee kogelgaten in de wagen zitten. Na het lekschieten van de band moest de verdachte zijn auto achterlaten op de hoek Fellenoordstraat-Nieuwe Huizen. De man en zijn vermoedelijke partner renden weg richting de Spuistraat en zijn nog steeds voorvluchtig. Boven Breda cirkelt inmiddels een politiehelikopter.

Afbeelding: Flickr, gebruiker havankevin

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020