Excite

Belinda Meuldijk deelde bed met Jim Morrison

Liefdesschrijver en actrice Belina Meuldijk deelde op haar vijftiende het bed met Doors-zanger Jim Morrison. Dat onthult Meuldijk in haar biografie. Weekblad Story wist de hand te leggen op het Engelstalige boek ‘Back to Ibiza’ en publiceerde vandaag de feiten. De ex-vrouw van Rob de Nijs heeft ook zwoel gedanst met kunstenaar Salvador Dalí.

Ontmoeting met Jim Morrison

De ontmoeting met Jim Morrison was puur toeval, schrijft Belinda. Toen ze vijftien was kocht haar vader Wim Meuldijk een huis op Ibiza. Tijdens een tochtje op het eiland stapte Belinda achterop de motor bij een voor haar onbekende man. Hij reed de jonge Belinda mee naar het huis van een vriend. “Hij vroeg of ik zin had in een ritje,” schrijft Belinda.

“Onderweg kreeg ik spijt. Want stel dat hij mee wilde dan ik? Toen hij hoorde dat ik vijftien was, hield hij direct afstrand. Wel kwam hij naast me op bed liggen om naar de hemel met sterren te kijken, maar er gebeurde niets. Later begreep ik van anderen dat ik met Jim Morrison op pad was geweest!” Als aandenken aan het avontuur ontving Belinda een speciaal voor haar geschreven gedicht van Morrison.

Salvator Dalí

Een jaar later had Belinda een baantje als danseres in een club. Daar ontmoette ze kunstenaar Salvator Dalí, maar wederom hoorde ze later pas wie de mysterieuze man was. “We walsten op de popmuziek, daarna boog hij licht voor me, gaf me een kushand en verdween in het donker van de nacht.”

Back to Ibiza

In de biografie ‘Back to Ibiza’ gaat Belinda veertig jaar terug in de tijd, terug naar Ibiza waar ze destijds veel tijd doorbracht. Het boek is uitgegeven onder de naam Belinda Duval; haar getrouwde naam sinds ze in 2011 in het huwelijksbootje stapte met Thierry Duval.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021