Excite

Ben Affleck verliefd op de nanny

  • © Getty Images
Acteur en regisseur Ben Affleck zou verliefd zijn op de nanny die eerder door zijn vrouw ontslagen werd. Het gaat om de 28-jarige Christine Ouzounian. De twee zouden elkaar de hele dag door lieve sms'jes sturen en zouden stapelgek op elkaar zijn. Dit meldt US Weekly op basis van meerdere bronnen, waaronder een vriendin van het kindermeisje.

Volgens de vriendin begonnen Ben en Christine eigenlijk direct te flirten, al toen ze werd aangenomen als kindermeisje voor Violet van 9, Seraphina van 6 en Samuel van 3. Toen had het Hollywood-stel al problemen en besloten ze apart te gaan wonen. De vonk tussen de twee zou vrij snel daarna écht overgesprongen zijn en ze begonnen ook dingen te ondernemen zonder dat de kinderen erbij waren.

Dit ging Jennifer echter wat te ver: toen ze daarachter kwam, ontsloeg ze Christine. Toch weerhield dat de twee er niet van om elkaar de liefde te verklaren. Volgens Christine vindt Ben haar echt heel erg leuk en zelf noemt ze het 'ware liefde'.

Ben en Jennifer maakten vorige maand bekend dat ze na een huwelijk van ruim 10 jaar uit elkaar gingen. Eerder gingen er al geruchten dat het niet meer zo goed liep tussen de twee. Volgens kwade tongen zou Jennifer het expres tien jaar met de acteur uitgehouden hebben, omdat ze wettelijk gezien dan recht zou hebben op de helft van het gezamenlijke vermogen.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021