Excite

Ben Affleck wil rol in Great Gatsby

Baz Luhrmann is een met sterren gevulde versie aan het maken van The Great Gatsby en Ben Affleck wil daar graag een rol in spelen. Als het hem lukt om een rol te krijgen, speelt hij naast Carey Mulligan, Tobey Maguire en Leonardo DiCaprio.

Het probleem van Affleck is zijn werkschema; op dit moment filmt hij ook voor Argo en dat betekent dat zijn week aardig vol zit. Hij zou echter dolgraag een rol spelen in de verfilming van de Australische regisseur, maar zou in september de politieke thriller Argo willen regisseren, terwijl Luhrmann in augustus wil beginnen met de eerste shots voor Gatsby, die uiteindelijk in 3D geproduceerd moet worden. Beide partijen kijken nu of ze eruit kunnen komen voor wat betreft de werkschema’s.

Leonardo DiCaprio heeft zijn deelname aan de film wel al bevestigd; hij zal de rijke en mysterieuze Jay Gatsby spelen. Tobey Maguire zal de rol van Nick Carraway op zich nemen, de verteller van het verhaal. Carey Mulligan zal de grote liefde van Gatsby spelen, Daisy Buchanan. Daisy is is getrouwd met de rijke Tom Buchanan, een rol die Affleck op het lijf geschreven zou zijn.

Critici zijn overigens gematigd enthousiast over het initiatief en denken dat zelfs de sterrencast er niet voor kan zorgen dat deze productie van Luhrmann een succes wordt.

Afbeelding: Flickr account cliff1066

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020