Excite

Ben Saunders opnieuw vrijgezel

Ben Saunders wisselt bijna nog vaker van relatie dan Taylor Swift. De zanger en zijn ex-vriendin Yvonne Coldeweijer, beter bekend als Keet! zijn na een relatie van iets meer dan een jaar uit elkaar. Het showbizz spookje lijkt echt definitief voorbij te zijn, zo blijkt uit reacties van de twee in verschillende televisieprogramma’s. Ben Saunders is dus opnieuw vrijgezel.

Ben Saunders bevestigt breuk

Details over de breuk zijn nog niet naar buiten gekomen, maar Ben Saunders bevestigt in RTL Boulevard de breuk: “Dat klopt.” Meer wil de zanger er niet over kwijt. “Ik moet het nog verwerken.” Saunders is bepaald niet blij dat het nieuws naar buiten is gekomen. In Shownieuws vertelde hij eerder verbaasd en verontwaardigd: “Lekker dan. Lekkere vrienden hebben we weer. Ik ga er niets over zeggen. Als zij dat wil kan ze dat doen.”

Verbroken relatie

Zoals blijkt uit de reactie van de zanger ligt de zaak nog behoorlijk gevoelig. Ook Yvonne heeft maar weinig zin om over haar pas verbroken relatie te praten. Over de breuk heeft ze het volgende te vertellen: “Ik heb geen behoefte om hierover te praten. Ik ben nu niet in de stemming om daar uitspraken over te doen.”

Samenwonen

Enkele dagen geleden plaatste Yvonne Coldeweijer op haar blog nog een bericht over haar schoonzus Jamie Faber: de vriendin van Dean Saunders. Dat zou er op kunnen wijzen dat het nog niet heel lang uit is. Ben Saunders en Yvonne Coldeweijer kregen in maart 2012 een relatie. In december gingen de twee samenwonen.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020