Excite

Ben Saunders verliefd op presentatrice Keet!

Ben Saunders verklaarde een tijd geleden al via zijn Twitter dat hij weer verliefd was, maar op wie dat wilde hij niet zeggen. Inmiddels weten wij die de gelukkige dame is. Namelijk Yvonne Coldeweijer, beter bekend onder haar artiestennaam Keet!. Keet is het gezicht van RTL Telekids en heeft tevens een platencontract bij dezelfde maatschappij als Ben Saunders.

Wie is Keet?

Yvonne groeide op in Kaatsheuvel en is sinds 2010 het gezicht van Telekids. Ze bracht vorige maand haar videoclip ‘Doggy’ uit. De 25-jarige Keet heeft naar verluidt haar vriend aan de kant gezet zodat ze met Ben Saunders een setje kon vormen. Behalve dezelfde platenmaatschappij hebben Keet en Ben nog een overeenkomst: beide hebben zich verbonden aan het programma The Voice. Ben Saunders kennen we als de winnaar van de eerste editie van de talentenjacht. Keet gaat in de meivakantie de concerten van The Voice Kids presenteren in Studio 21 op het Hilversumse Media Park. De twee zullen daar dan samen op het podium verschijnen.

Grote liefde is snel vergeten

Keet is zeker niet de eerste romance sinds Ben Saunders de talentenjacht The Voice of Holland won. Hij wisselde tijdens de show de moeder van zijn kind in voor zijn “grote liefde” Soraya met wie hij begin dit jaar zou trouwen. Na vijf maanden werd de verloving alweer verbroken. Inmiddels heeft womanizer Ben dus alweer een nieuw liefje.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2019