Excite

Ben Saunders zingt in Gooische Vrouwen

Zijn zangcarrière is nog maar net van de grond, maar Ben Saunders is nu al niet meer te stoppen in showbizz-land. De populaire deelnemer van The Voice of Holland heeft een schnabbel gescoord in de film van Gooische Vrouwen, een productie van Linda de Mol.

Saunders is gestrikt om een nummer in te zingen voor de film. De opnames voor de film zijn al voltooid, dus de zanger zal niet op het witte doek te bewonderen zijn. Het is nog onbekend welk liedje Saunders ten gehore gaat brengen.

Behalve een getalenteerd zanger is Saunders ook tatoeëerder. Shary-An, die ook te zien is in The Voice, bracht dinsdag een bezoekje aan zijn shop om daar haar allereerste tattoo te laten zetten. Op haar onderarm prijkt nu de tekst ‘Love me for who I am.’

Saunders maakte de gebeurtenis via Twitter meteen bekend: ‘Heb net Shary-An een tattoo gegeven. Ze is nu eindelijk ontmaagd. Welcome to the tattooclan.’ Eerder liet kandidate Joan Franka zich ook al door Saunders onder handen nemen. Op haar vingers liet zij het woord Love in inkt vereeuwigen.

Vrijdag vindt de halve finale van The Voice of Holland plaats. Per coach zal er nog één talent moeten afvallen. Al vanaf het begin van de talentenshow wordt Saunders door velen getipt als winnaar.

De Gooische Vrouwen-film is vanaf maart te zien in de Nederlandse bioscopen.

Afbeelding: youtube

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020