Excite

Berlusconi betaalde 33 vrouwen voor seks

Terwijl het net zich rond Berlusconi lijkt te sluiten, wordt steeds duidelijker hoe groot het seksschandaal rondom de Italiaanse premier wel niet is. Inmiddels blijkt dat de beste man 33 vrouwen betaald heeft om seks met hem te hebben. En hij nam niet met elke vrouw genoegen: veel van de vrouwen zijn tv sterren of schoonheidskoninginnen.

De meest fameuze schone uit de harem van Berlusconi is Karima el Mahroug, oftewel, Ruby. Zij is buikdanseres en escort en werkte al in deze hoedanigheid toen ze nog minderjarig was. Ze werd van diefstal beschuldigd, maar een telefoontje van Berlusconi haalde haar uit de cel. Dit was ook direct wat het seksschandaal aan het rollen bracht. Tegen een vriend zei ze dat ze Berlusconi ontmoette toen ze 16 was en dat hij haar adviseerde om zich helemaal te laten gaan, zodat niemand door had dat ze minderjarig was.

Een andere jonge minnares is Iris Berardi. Dit 18-jarige meisje zit nog op school en zou al vanaf haar 17e meedoen aan de feestjes van Berlusconi. Ze gaf andere minnaressen tips over hoe ze de oude premier het beste konden bevredigen. Wel gaf ze aan dat het nogal veel gedoe was, omdat hij erg lang en met veel meisjes tegelijk seks wil.

Er waren ook vrouwen die inmiddels genoeg van de premier hadden. De tweeling Imma en Eleonora de Vivo zeiden in een telefoongesprek tegen elkaar dat hij dik geworden was en dat hij gewoon moest betalen, maar dat dat alles was.

Afbeelding: Flickr account Alessio85

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020