Excite

Berlusconi is rascist en schaamt zich niet

Van alle wereldleiders op aarde is Berlusconi van Italië waarschijnlijk niet de meest serieuze. Te pas en te onpas neemt hij de gelegenheid waar om mensen met een andere huidskleur of vrouwen te beledigen. Zo moest Obama het al twee keer ontgelden vanwege zijn huidskleur. Met de media-aandacht rond de aardbeving in Aquila komen de opmerkingen van Berlusconi steeds meer in het nieuws.

Een Afrikaanse priester en een Afrikaanse hulpverlener kregen complimenten van Berlusconi over hun prachtig getinte huid. "Had ik maar zoveel tijd om bij te bruinen", voegde hij er aan toe. Een vrijwilliger die zich doodschaamde om de opmerkingen werd omarmd door de premier. "Hou me stevig vast en noem me papa", riep Berlusconi lachend.

Het houdt maar niet op met rascistische en vrouwonvriendelijke opmerkingen bij Berlusconi. Een vrouwelijke dokter kreeg te horen dat Berlusconi graag mond-op-mond-beademing van haar zou willen krijgen en om alle vluchtelingen van het aardbevinggebied, die in tenten wonen, een hart onder de riem te steken, zei Berlusconi dat het toch leuk was, gratis kamperen. Hoe lang Berlusconi nog door kan gaan met dit soort opmerkingen, is nog niet bekend.

Afbeelding: Flickr.com

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020