Excite

Berlusconi naakt op de foto

Voor wie van naakte mannen op leeftijd houdt is er goed nieuws: Het gerucht gaat dat de premier van Italië, Silvio Berlusconi, in adamskostuum op de gevoelige plaat is vastgelegd.

De foto’s zouden zijn genomen op één van de orgies die Berlusconi op zijn landhuis vlakbij Milaan zou hebben gehouden. Het nieuws van het bestaan van de foto’s heeft een strijd tussen kranten ontketend. Allemaal willen ze de foto’s hebben. De bron wil ze echter niet laten gaan voor minder dan één miljoen euro.

De advocaten van Berlusconi zijn niet in hun nopjes. Volgens hen zouden de foto’s, als ze al bestaan, nep zijn. Toch hebben ze een klacht ingediend bij het gerecht en bij de privacywaakhond van Italië, mochten de foto’s toch gepubliceerd worden.

Er loopt een onderzoek tegen Berlusconi omdat hij betaald zou hebben voor seks met een minderjarige. Het zou gaan om een onderonsje met prostituee Karima el-Mahroug, die onder hoerenlopers beter bekend staat als Ruby the Heart Stealer.

Verder wordt Berlusconi er ook van verdacht zijn macht te hebben misbruikt toen hij haar uit een politiecel wilde halen, waar ze zat op verdenking van diefstal.

Voor het onderzoek zijn de mobiele telefoons en laptops van een aantal vrouwen in beslag genomen. Ze zouden mogelijk onderdeel zijn van een privéharem die Berlusconi voor zichzelf had gevormd.

Afbeelding: Flickr, gebruiker Alessio85

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020