Excite

Berlusconi vaste klant bij pooier

Steeds vaker komt de 73-jarige Berlusconi in het nieuws vanwege seksschandalen. Van een 17-jarig vriendinnetje tot en met orgies bij zijn villa, Berlusconi schijnt nog aardig vitaal te zijn. Aan zijn populariteit doet het geen afbreuk, want de Italiaanse premier is nog steeds geliefd onder het volk. Stereotyperend? Wellicht. Maar nu komt een pooier met het nieuws dat Berlusconi vaste klant bij hem is.

Gianpaolo Tarantini regelt vrouwen en regelt drugs. Dat doet hij bijvoorbeeld voor de premier van zijn eigen land. Althans, naar eigen zeggen. Berlusconi zou bij wijze van spreken aanspraak kunnen maken op de een klantenkaart. Zo regelde Gianpaolo Tarantini bijvoorbeeld eens twee hoeren voor de premier die zichzelf zussen noemde en een duo-act uitvoerden. Is natuurlijk wel interessanter om naar te kijken dan een politiek debat, maar het siert Berlusconi natuurlijk niet.

Tarantini liet het niet bij die ene onthullingen. Een veelvoud van namen kwam voorbij, toen hij eenmaal zijn mond open trok. Vanessa di Meglio, Sonia Carpendone, Roberta Nigro, Roberta Nigro, Maria Teresa Di Nicolo, Ioana Visan, Camilla Cordeiro Charao, dat zijn de namen die Tarantini oplepelde. Allemaal hoeren die een nacht hebben doorgebracht bij Berlusconi. Volgens Tarantini zijn hoeren en drugs zijn manier om een netwerk van politici op te bouwen en succesvol te worden. Wat de gevolgen van zijn onthullingen zijn, is nog niet bekend.

Afbeelding: riccardodivirgilio

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020