Excite

Berlusconi zet vier sexy dames op verkiezingslijst

Italië heeft een probleem en dat probleem heet Berlusconi. Al eerder maakte hij zichzelf en zijn land te schande door de zware aardbeving op te sieren met allerlei racistische en chauvinistische opmerkingen. Maar hij is nog niet klaar met het imago van Italië te grabbel te gooien.

Berlusconi wil Italie een fris en jong imago geven. Dat doet hij door twee actrices, een voormalige Miss Italië en een deelneemster uit de Italiaanse versie van Big Brother op de verkiezingslijst te zetten. Zij staan op de lijst van de partij Volk van de Vrijheid van Berlusconi en doen mee aan de verkiezingen voor het Europese Parlement. Het is lastig om Berlusconi en Italië nu nog heel serieus te nemen.

Uitstraling en rondborstigheid is belangrijker dan politieke ervaring, vindt Berlusconi. Hij vindt ook dat een blanke huid belangrijker is dan een donkere huid, dus niet te veel waarde aan zijn uitspraken hechten. De vier babes krijgen momenteel een spoedcursus politicologie van diverse mensen met verstand. Berlusconi is een de Benny Hill van de wereldleiders: zodra het te genant voor woorden wordt, gaat hij nog een kilometer of vijftig door.

Afbeelding: Flickr.com

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020