Excite

Berlusconi’s ‘bunga bunga’-meisjes uit gratis appartementen gezet

14 vrouwen die regelmatig verschenen op de ‘bunga bunga’ seksfeestjes van premier Berlusconi zijn uit hun appartement gezet. De vrouwen mochten van Berlusconi in de appartementen wonen zonder huur te betalen, maar de buurt vond dat de vrouwen de hele buurt omlaag haalden. Daarom konden ze uitgezet worden.

De vrouwen zouden wel huur betalen, maar in natura: in ruil voor seks met de 74-jaar oude man mochten ze wonen in één van de meest prestigieuze buurten van Milaan. In deze buurt zijn onder meer kantoorgebouwen van miljardairs te vinden, maar het bleek dus ook de plek waar Berlusconi zijn harem onderbracht.

De bom is gebarsten toen de details van het onderzoek dat naar Berlusconi gaande is, naar buiten kwamen. Toen bleek onder meer dat Berlusconi mogelijk seks heeft gehad met minderjarige meisjes, iets waarvoor hij misschien alsnog voor voor de rechter moet verschijnen.

Een van de vrouwen heeft al aangegeven dat ze het helemaal niet eerlijk vindt dat ze nu moet vertrekken. Zij zou wel steeds huur hebben betaald en wil haar advocaat daarom inzetten in een poging alsnog in het huis te kunnen blijven.

Berlusconi ontkent alle aantijgingen aan zijn adres, met name als het gaat om vermeende prostitutie en machtsmisbruik. Naar eigen zeggen is de premier het slachtoffer van bevooroordeelde aanklagers. Hij heeft ook een middel om zijn probleem op te lossen: hij wil nieuwe wetten opstellen die ervoor moeten zorgen dat ze hem niet kunnen blijven vervolgen.

Afbeelding: Flickr account CiuPix

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020