Excite

Beroemdheid overdonderde Pippa Middleton

Pippa Middleton vond alle plotselinge media-aandacht na het huwelijk van haar zus maar vreemd. “Je schrikt er wel van als je wereldwijd beroemd wordt voor je dertigste, alleen maar door je zus, je zwager en je achterwerk,” zo schrijft de inmiddels bekende Britse in haar boek ‘Celebrate’. Pippa Middleton werd in één klap wereldberoemd toen ze als bescheiden bruidsmeisje optrad bij het huwelijk van haar zuster Kate Middleton met prins William.

Overdonderd

De 29-jarige schoonzus van prins William schrijft in haar boek dat ze nog steeds overdonderd is over de manier waarop ze in één nacht van normaal meisje tot wereldster transformeerde. “Misschien zal ik het ooit allemaal kunnen overzien,” schrijft Pippa, “Ooit kan ik het misschien begrijpen. Het heeft zowel voor- als nadelen.”

Voordelen van beroemd zijn

Één van de voordelen van de beroemdheid noemt Pippa dat ze nu een boek kan uitbrengen. “Het heeft me kansen geboden waar ik alleen van had kunnen dromen. Van nature ben ik een optimist, dus ik richt me vooral op de voordelen,” zegt ze er zelf over. Pippa’s boek ‘Celebrate: A Year of British Festivities for Families and Friends’ staat vol met tips hoe je het beste een feestje kunt organiseren.

Ervaringen als eventmanager

Pippa is momenteel werkzaam als eventmanager, maar de meeste verhalen in het boek komen van ervaringen die Pippa had met het bedrijf van haar vader, Party Pieces. Het boek komt eind deze maand officieel uit. Pippa kreeg naar verluid ruim een half miljoen euro voor het boek.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020