Excite

Bettina Holwerda had zware bevalling

Bettina Holwerda had een zware bevalling van zoontje Lux. De vrouw van acteur en musicalster Jim Bakkum beviel vorige week donderdag van hun eerste kindje. “Het heeft wel vijftien uur geduurd,” vertelt de musicalactrice in RTL Boulevard.

Ruggenprik

Lux werd om 8 uur ’s ochtends geboren. Bettina was voor de bevalling opgenomen in het ziekenhuis en kan zich een week na de bevalling de pijn nog goed herinneren. “De weeën kwamen om de minuut, je hebt dan totaal geen tijd om bij te komen. Ik heb gesmeekt om een ruggenprik. Ik was heel blij dat ik die uiteindelijk kreeg.”

Clichés

Bettina en Jim zijn helemaal in de wolken met hun kleine spruit. “We doen geen oog dicht ‘s nachts. Jim nog wel een beetje, maar ik lig naast Lux. Als ik maar een beetje geluid hoor zit ik te kijken,” zegt Bettina. “Alle clichés zijn waar. Je krijgt er energie van en voor het eerst moeten we ons aan een soort schema houden. Elke drie uur moeten we hem voeden.”

Foto

Jim Bakkum twitterde deze week de hoe blijk hij is met zijn zoontje. “Is het raar als ik bij mijn zoon in 't wiegje ga liggen? Hij maakt zulke lieve geluidjes dat ik 'm eigenlijk wil opeten,” schreef Bakkum. Op zijn eigen website is de eerste foto te zien van Lux, terwijl hij slaapt op de borst van Holwerda. “1 fotootje van de 2 liefdes van mijn leven, voor jullie,” schrijft Jim aan zijn fans.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020