Excite

Bevalling Dannii Minogue duurde 20 uur

De bevalling van X Factor jurylid Dannii Minogue was er eentje die ze liever niet te snel over doet: de bevalling duurde maar liefst twintig uur. Toen bleek dat een thuisbevalling er echt niet in zou zitten, moest Dannii als een speer naar het ziekenhuis, waar de kleine Ethan Edward ter wereld kwam.

Het grootste probleem met de bevalling was het feit dat het jongetje niet in de juiste positie lag. Hierdoor was een soepele bevalling niet mogelijk. Ook kwam hij tien dagen te vroeg, waardoor de voorbereidingen nog niet helemaal rond waren. Dannii wilde hele erg graag thuis bevallen en was er ook van overtuigd dat elke vrouw dat recht had. Ook is Dannii totaal niet dol op ziekenhuizen, wat alleen maar meewerkte in haar overtuiging dat ze toch het beste thuis kon bevallen.

Tijdens het begin van de bevalling was Dannii nog redelijk rustig en belde ze haar moeder en haar partner Kris. Na een paar uur was er van die rust echter niets meer over: het duurde maar en het duurde maar en de bevalling deed Dannii letterlijk aan alle kanten pijn. De volgende ochtend, toen het baby’tje nog niet geboren was, was het tijd om toch maar naar het ziekenhuis gaan. Hier kreeg ze een ruggenprik en kon de baby alsnog gehaald worden.

Afbeelding: Flickr account garyembridge

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020