Excite

Bevestigd: dinsdag herdenking Michael Jackson

De familie van Michael Jackson heeft beslissingen genomen over zijn afscheid: dat zal dinsdag doorgaan in Staples Center. Dat is het stadion in Los Angeles van NBA-kampioen LA Lakers. Men verwacht er 750.000 tot een miljoen mensen. Het complex zelf kan maar 20.000 mensen ontvangen, maar buiten het stadion zullen grote schermen opgesteld worden voor de overige fans.

Het afscheid moet de grootste show ooit worden. In lijn met waar Michael Jackson voor staat. Onder de genodigden vinden we in elk geval al Diana Ross, de vrouw die Michael Jackson als moeder voor zijn kinderen wil, president Barack Obama, Liz Taylor en Sir Paul McCartney. Minstens 750 miljoen mensen zullen het spektakel via de televisie volgen.

De eigenaar van het stadion, AEG Live, is ook de maatschappij die de concertreeks van Michael Jackson organiseerde. Het entertainmentbedrijf zou op de rand van de afgrond staan. De concertreeks was een enorme investering en AEG Live heeft beloofd de tickets terug te betalen. AEG Live wil de fans 17 euro aanrekenen voor toegang tot de herdenking. De familie Jackson vindt dat dit niet kan, ze willen dat er minstens 11.000 gratis kaartjes worden verdeeld onder de fans.

Afbeelding: everythinglosangeles.org

Dossier Michael Jackson

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020