Excite

Bewondering voor Pippa Middleton’s bilpartij

Het huwelijk tussen prins William en Kate Middleton dat vorige week vrijdag voltrokken werd, kan je het beste omschrijven als een droombruiloft. Toch moet het wel een beetje steken bij de nieuwbakken hertogin dat niet zij, maar haar zusje door velen als mooiste vrouw van de gelegenheid wordt gezien. Vooral de billen van Pippa Middleton kunnen op veel bewondering rekenen.

Pippa is met haar 28 jaar anderhalf jaar jonger dan haar pasgetrouwde zus Kate. De jurk die zij bij de plechtigheid droeg viel vooral bij mannen zeer in de smaak. Zo erg zelfs, dat ze een trending topic werd Twitter op de dag van het huwelijk. Verder is er een speciale Facebookpagina aan haar gewijd, onder de noemer Pippa Middleton Ass Appreciation Society.

Via de site kan er ook speciale Pippa-merchandise besteld worden. Aangeboden worden onder andere shirts met teksten als ‘Pippa Middleton: Her Royal Hotness’ en ‘If only Pippa were a stripper’. Uiteraard mogen de nodige foto’s ook niet ontbreken op de website.

Sinds zusterlief Kate romantische betrekkingen heeft met de oudste zoon van prins Charles en Diana, ontkomt ook Pippa niet aan aandacht van de media. In 2008 werd ze door het Britse societyblad Tatler geschaard onder de meest begeerde vrijgezellen van Groot-Brittannië.

Afbeelding: Youtube

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021