Excite

Beyoncé en vader zakelijk uit elkaar

Beyoncé gaat op zoek naar een nieuwe manager. Zij en haar vader – die haar zaken al behartigde toen ze als tiener beroemd werd – gaan namelijk uit elkaar. Alleen zakelijk; hoewel er over de reden niets bekend is gemaakt, laten de twee duidelijk merken dat er geen conflict is.

In haar verklaring gaf Beyoncé aan dat ze dankbaar is voor alles wat ze van haar vader geleerd heeft. Hij bestierde elk aspect van de carrière van zijn dochter en deed dat goed, zeker gezien het grote succes dat de 29-jarige zangeres inmiddels heeft. Het lijkt erop dat Beyoncés moeder nog wel haar kleding blijft ontwerpen, zoals ze ook eigenlijk altijd gedaan heeft.

Ook vader Knowles gaf een verklaring, waarin hij aangaf dat werk werk is en familie familie. Hij vertelde ook dol te zijn op zijn dochter en dat hij trots is op alles wat ze is en wat ze heeft bereikt.

Eerder leek het er al op dat de twee hun zakelijke banden zouden verbreken. Beyoncé was vooral erg geschokt toen bleek dat haar vader een onwettig kind had. Ook zouden ze het niet altijd eens zijn geweest over de richting die de carrière van de zangeres in ging. Of er al een nieuwe manager is aangewezen, is niet bekend. Er zullen er ongetwijfeld een aantal in de rij staan om deze baan over te nemen.

Afbeelding: Flickr account AlexJohnson

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2018