Excite

Beyoncé geeft schoolkinderen dansles

Beyoncé heeft een groep schoolkinderen verrast met een dansles. De 29-jarige ster bezocht een school in Harlem en gaf de kinderen daar de dag van hun leven. De dansles werd gegeven in het kader van een simultane danssessie, die overal in de Verenigde Staten gevolgd kon worden.

De sessie was een initiatief van First Lady Michelle Obama. Zij deed zelf ook mee met de sessie en swingde vlot mee op ‘Your Body’ van Beyoncé. Het initiatief is gericht op het onder de aandacht brengen van zwaarlijvigheid bij kinderen. In de Verenigde Staten komt dat heel veel voor en het lijkt erop dat niet alle ouders zich daar al echt van bewust zijn. Verschillende sterren zetten zich eveneens in voor het project.

De kinderen in Harlem waren net op een nummer van Beyoncé aan het dansen, toen de zangeres zelf binnen kwam. Ze deed sportief en voegde zich direct dansend bij de kinderen. Voor de scholieren was dit echt het hoogtepunt van de dag, een van de leerlingen gaf in een interview aan dat ze echt even van slag was toen ze Beyoncé in het echt zag.

Beyoncé was net terug van een romantisch tripje naar Parijs, dat ze samen met haar man Jay-Z had gemaakt. Daar vierde het stel de derde huwelijksdag. Volgend jaar, als ze vier jaar getrouwd zijn, gaan ze een groots feest houden en zullen ze ook hun huwelijksgeloften vernieuwen.

Afbeelding: Youtube

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021