Excite

Beyoncé houdt van low budget

Samen mogen ze dan één van de rijkste koppels ter wereld zijn, maar dat wil niet zeggen dat Beyoncé en har man Jay-Z hun geld over de balk smijten. Tijdens een verblijf in het Verenigd Koninkrijk sliepen ze niet in de luxe 5-sterren hotels, maar in een Premier Inn. Kosten: 35 euro per nacht.

De twee waren naar het Isle of Wright afgereisd, omdat Jay-Z hier een optreden had. Beyoncé was met hem meegekomen en samen overnachtten ze in een Premier Inn. Ook de rest van hun verblijf hielden ze erg low budget: de maaltijd werd genoten in de plaatselijke Pizza Hut.

Tijdens het optreden van haar man ging Beyoncé in de coulissen staan om hem aan te moedigen. Volgens ooggetuigen hadden de twee ook hier geen bizarre wensen of eisen en waren ze eigenlijk gewoon een heel normaal stel.

Eerder werden Beyoncé en Jay-Z nog aangewezen als het rijkste stel van Hollywood. Met een fortuin van zo’n $162 miljoen hielden ze iedereen op afstand: de nummers twee en drie waren respectievelijk Will Smith en Jada Pinkett Smith met $85 miljoen en David en Victoria Beckham met $58 miljoen. Met name Jay-Z wist een aantal lucratieve deals te sluiten, die ervoor zorgden dat hij en zijn vrouw in één klap bovenaan de lijst met grootverdieners in Hollywood stonden.

Afbeelding: Flickr account Pex Cornel

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020