Excite

Beyoncé is meest invloedrijke persoon

Time Magazine heeft zangeres Beyoncé uitgeroepen tot meest invloedrijke persoon ter wereld in de categorie ‘titans’. De bijzondere status van de zangeres is vandaag bekend geworden, nadat Beyoncé op de cover siert van het tijdschrift.

Ieder jaar brengt Time Magazine een lijst uit met de 100 meest invloedrijke personen van het moment. Voor Beyoncé is het niet eenzaam aan de top. In totaal zijn er vier beroemdheden die allemaal een eigen cover hebben gekregen van Time: acteur Robert Redford, de eerste openlijke homoseksuele basketbalspeler uit de NBA Jason Collins en de vierde cover is voor zakenvrouw Mary Barra.

Voorbeeld

Volgens Time Magazine is Beyoncé het perfecte voorbeeld voor vrouwen. “Ze roept vrouwen op om onafhankelijk te zijn en leiders. Zowel op het podium als ernaast,” vertelt collega-powervrouw Sheryl Sandberg: topvrouw bij Facebook. “Beyoncé zit niet alleen aan tafel, maar zorgt dat het een betere wordt.” In het blad wordt de zangeres geprezen voor haar ambitie, werkethos, eerlijkheid en authenticiteit.

Beroemdheden

Andere beroemdheden die we op de lijst terugzien zijn Amy Adams, Matthew McConaughey, Kerry Washington, Robin Wright, Miley Cyrus, Pharrell Williams, Carrie Underwood. Ook schrijfster Donna Tartt, president van Amerika Barack Obama en paus Franciscus hebben een plekje. Op de lijst staan dit jaar 41 vrouwen en 59 mannen.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021