Excite

Beyoncé is weer in shape op haar oude gewicht

Beyoncé stond dit weekeinde voor de tweede keer op het podium na de geboorte van haar dochter Blue Ivy Carter in januari. Ze heeft naar eigen zeggen maandenlang keihard gewerkt om weer in topvorm te raken voor de concertreeks. Daarbij hoorde een streng regime om overtollige zwangerschapskilo’s te verliezen. En dat heeft zijn vruchten afgeworpen!

Fitness en sla

Beyoncé is maar liefst 27 kilo afgevallen sinds de geboorte van Blue Ivy Carter. Maandenlang leefde de zangers op een streng dieet. Bovendien was ze niet weg te slaan van de hardloopband. “Jullie hebben geen idee hoe hard ik hiervoor gewerkt heb”, zei ze zaterdag tegen haar fans. “Ik ben 27 kilo afgevallen. Ik heb alleen maar gefitnesst en sla gegeten.” Beyoncé moest de overtollige kilo’s kwijtraken om weer in de strakke podiumoutfits te passen.

Overdosis chocolade

Beyoncé trad op voor een reeks van vier concerten in de Revel Beach’s Ovation Hall. Van te voren had de voormalig Destiny’s Child zangeres aangegeven het erg spannend te vinden om weer op het podium te staan. Tijdens haar show zong ze naast haar eigen werk ook nummers om de overleden Whitney Houston en Donna Summer te eren. De 30-jarige Beyoncé wil in ieder geval tijdens haar tour blijven genieten van haar teruggevonden strakke figuur: “Maar vanavond ga ik mijzelf misselijk eten aan chocola!” zei de zangeres tijdens haar optreden.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020