Excite

"Beyoncé is zwanger!"

Volgens vrienden van de zangeres is het inmiddels geen geheim meer: Beyoncé is zwanger. Hoewel ze helemaal nog niet gerekend had op een kindje, is ze inmiddels van de schrik bekomen en blijkt het van harte welkom te zijn. Tenminste, dat melden bronnen rondom de zangeres.

Het is bekend dat Beyoncé dol is op kinderen. Ze trekt er regelmatig op uit met het zoontje van haar zus, Solange. Klaar om moeder te worden vond ze zichzelf echter niet; daarvoor wilde ze liever eerst nog haar album afwerken en op tournee gaan. De zangeres zou echter ook gezegd hebben dat het hier ging om een geschenk van God en dat zij en haar man Jay-Z er dus dolblij mee zijn.

Volgens de vrienden en familieleden zouden Jay-Z en Beyoncé fantastische ouders zijn. Vooral Jay-Z zou al lange tijd hopen op een gezin. Dat dit echter zo snel zou volgen na hun huwelijk, had hij waarschijnlijk ook niet verwacht. Zeker niet omdat ze inmiddels al ruim 8 jaar samen zijn.

Overigens is het niet de eerste keer dat de geruchten over een zwangerschap de ronde doen. Nu lijken de bronnen echter wel dicht bij het paar te staan, wat de geloofwaardigheid van het bericht alleen maar versterkt. Volgens diezelfde bronnen zou Beyoncé het nu rustig aan doen en voelt ze zich nog goed.

Woordvoerders van het stel hebben aangegeven niet op privé-zaken te reageren.

Afbeelding: Flickr, gebruiker Alex Johnson

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021