Excite

Beyoncé verwacht tweede kind

Zangeres Beyoncé zou in verwachting zijn van haar tweede kindje. Dat melden verschillende bronnen aan E! Entertainment. Beyoncé en haar man Jay-Z hebben nog niets naar buiten gebracht over een mogelijk broertje of zusje voor de 1-jarige Blue Ivy.

Gezinsuitbreiding

Er wordt al weken gespeculeerd over een mogelijke gezinsuitbreiding: is Beyoncé nou zwanger of niet? Toen de jonge moeder haar Mrs. Carter Show-concert in Antwerpen afgelopen dinsdag annuleerde, bereikten de speculaties een hoogtepunt. Artsen hadden Beyoncé rust geadviseerd “als gevolg van uitdroging en oververmoeidheid.” Maar dat zouden natuurlijk ook heel goed verschijnselen kunnen zijn van een nieuwe zwangerschap.

Geruchten

Door middel van een boze reactie op Instagram laat Beyoncé weten dat ze helemaal geen zin heeft in roddels rondom een mogelijke zwangerschap. “Ik kan de geruchten niet tegenhouden,” schrijft de zangeres. “Ik kan mensen die erin geloven ook niet op andere gedachten brengen. Het enige wat ik kan doen is lachen om de waardeloze mensen die niets beters te doen hebben dan over mij te praten.” De reactie is inmiddels verwijderd. Overigens ontkent Beyoncé niet dat ze zwanger is.

Gezelschap

Beyoncé zette de geruchtenmachine zelf in gang door aan ABC-news te vertellen dat ze er graag een broertje of zusje bij wil voor haar dochter Blue Ivy. De 31-jarige superster zei graag meer kinderen te willen, omdat haar dochter “gezelschap” nodig heeft.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021