Excite

Beyoncé werkt aan nieuw album

In het diepste geheim is Beyoncé aan het werk aan een nieuw album. Samen met Hit-Boy, de producer van haar man Jay-Z, en goede vriend Kanye West werd de zangeres gespot in een opnamestudio in New York. Het is voor het eerst dat Beyoncé weer muziek opneemt sinds de geboorte van haar dochter.

Studio gehuurd

Volgens tabloid The Sun wil de zangeres niet dat iedereen weet van de opnames. “Ze heeft duizenden dollars uitgegeven om de hele studio in New York af te huren en er staat bewaking voor de deur zodat ze zeker weer dat niemand ook maar iets zal horen,” aldus een bron.

Perfect

Beyoncé wil voorkomen dat werk dat nog niet af is vroegtijdig op internet verschijnt. Ze maakt dagen van 14 uur, om haar werk tot in perfectie te verfijnen. “Ook voor haar personeel is ze erg streng, ze verplicht iedereen dagen van 14 uur te maken, niemand mag vertrekken voor het resultaat perfect is”.

Autobiografische film

Behalve een nieuw album, houdt Beyoncé zich ook bezig met een autobiografische film. Ze wil de film zelf regisseren, maar ze zal ook interviews voor de camera geven. Volgens een bron wordt het een documentaire-achtig stuk over haar persoonlijke leven en haar muziek. In de film worden beelden van haar optredens verwerkt. Ook Katy Perry en Justin Bieber ook een film hebben uitgebracht afgelopen jaar.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021