Excite

Beyoncé zwanger

Het zal niet al te best zijn voor haar figuur, maar het is natuurlijk wel goed nieuws: R&B-sensatie Beyoncé is zwanger van haar eerste kindje. Dat vertelde de zangeres zondagavond aan de wereld op de MTV Awards.

Het publiek had natuurlijk al even gekeken naar de wat opgezette buik van Beyoncé en voelde de bui al hangen. Hun gevoel werd bevestigd toen de zangeres het voor de camera’s tegenover miljoenen mensen toegaf.

Op zich een aparte timing, want de zangeres claimde slechts een maand geleden nog dat ze voorlopig geen moeder wilde worden. ‘Veertig, dat zou een mooie leeftijd zijn,’ aldus de 29-jarige zangeres tijdens een interview eind juli.

Beyoncé gaat ervan uit dat het krijgen van een kind niet automatisch betekent dat ze haar zangcarrière moet opgeven. ‘Ik hoop gewoon gelukkig te kunnen zijn en aandacht te kunnen besteden aan mijn kinderen. En als het me nog steeds gelukkig maakt, dan zal ik muziek blijven maken.’

Voor rapper Jay-Z is het te hopen dat het kind van hem is. De twee zijn namelijk al vanaf 2002 bij elkaar, om in 2008 te trouwen. Het kindje zal in ieder geval niets tekort komen. Volgens het blad Forbes verdienen Beyoncé en Jay-Z samen maar liefst 160 miljoen dollar.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021