Excite

Bieber-fans bedreigen 15-jarig meisje

Een 15-jarig Brits meisje is met de dood bedreigd nadat Justin Bieber een Twitter-bericht van haar retweette. Scholiere Courtney Barrasford schreef begin februari een recensie over het nieuwste album van de tieneridool, dat door Justin werd gelezen. Jaloerse ‘Beliebers’ zoals de fans worden genoemd, gingen los op de Twitter van Barrasford, waarbij ze tientallen digitale doodsbedreigingen ontving.

Woedende Beliebers

Door de retweet van Justin Bieber, kwam het berichtje van Courtney Barrasford ineens terecht bij zijn 35 miljoen volgers. Zij lazen allemaal dat Barrasford normaal gesproken geen fan was van Biebers werk, maar dat ze zijn album ‘Believe Acoustic’ wel erg goed vond. De fans van Justin werden vervolgens woedend op het meisje, omdat juist een tweet van iemand die “niet eens” fan is van Bieber, toch door de zanger werd opgepikt. Veel fans proberen al jarenlang opgemerkt te worden door hun idool, maar zonder succes.

Zwanger

Courtney Barrasford vertelt in The Sun dat het helemaal uit de hand liep. “Fans riepen dat ik zwanger zou zijn van zijn kind en dat het kind later een prostituee zou worden. Een ander stuurde de boodschap ‘je bent geen echte fan, maak jezelf van kant,’ op Twitter.” Ook werd Barrasford uitgemaakt voor “hoer” door de Beliebers.

Justin Biebers vriendin

Barrasford heeft op haar micoblog altijd ontkent dat ze Justin Biebers vriendin zou zijn; de scholiere heeft Bieber zelfs nooit ontmoet. Hoewel ze in eerste instantie blij was met de aandacht van de zanger, probeert ze nu het hele voorval te vergeten door veel tijd met vrienden door te brengen.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020