Excite

Bieber gespot met joint

Justin Bieber werkt er hard aan om zijn tienerster-imago van zich af te schudden. Bieber ging daarom het nieuwe jaar in met een jointje. Op 2 januari werd de zanger op de foto gezet met een joint tussen zijn vingers. De foto’s werden gepubliceerd door entertainmentwebsite TMZ. De foto’s zijn gemaakt één dag nadat een paparazzo om het leven kwam bij een poging de auto van Justin Bieber te fotograferen.

Beveiliging aanwezig

Justin Bieber rookte de joint op een feestje in een hotel in Newport Beach in Californië. Een vriend van de zanger, de 19-jarige rapper Lil Twist die in de Ferrari van Justin reed toen de paparazzo om het leven kwam, had de joint samen met zijn broer gemaakt. Ondanks dat er beveiliging aanwezig is in de hotelkamer waar Bieber de joint rookt, is er niemand die ingrijpt als de foto’s worden gemaakt.

Meisje mee naar hotelkamer

Bieber zou op het feestje hebben gezegd dat hij erg moe was. Dat weerhield de tieneridool er niet van om een meisje mee te nemen naar zijn hotelkamer. Het meisje was niet zijn ex-vriendin Selena Gomez. Het is niet bekend of Bieber en het meisje, dat net als de jonge zanger in de hotelkamer heeft overnacht, het met elkaar hebben aangelegd.

Overleden paparazzo

Het feestgedrag van de jonge Justin Bieber een dag na het overlijden van de paparazzo is sommige media in het verkeerde keelgat geschoten. De fotograaf wilde de Ferrari van Bieber vastleggen toen deze door de politie aan de kant werd gezet voor een routinecontrole. De paparazzo bleef rond de auto lopen, ook nadat de politie hem had gevraagd te vertrekken omdat hij midden op de weg stond. De fotograaf werd aangereden en overleed later aan zijn verwondingen. De overleden paparazzo beweerde eerder al dat Justin wiet had gerookt, uren voor het fatale incident.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021