Excite

Bieber krijgt klap van dolgedraaide fan

Tienerster Justin Bieber kreeg donderdagmiddag de schrik van zijn leven. De Canadese zanger werd in New York, waar hij was voor de promotie van zijn nieuwe parfum, aangevallen door een dolgedraaide fan.

Bieber liep rustig over straat toen een onbekende man een dranghek omver trapte en de zeventienjarige zanger tegen de vlakte sloeg. Volgens ooggetuigen was de klap behoorlijk hard en ging de tienerster met een flinke smak tegen de grond.

Bieber raakte niet gewond bij het incident, maar was logischerwijs wel erg geschrokken van de gewelddadige actie. Desondanks besliste de jeugdige zanger om gewoon door te gaan met het ontmoeten van zijn fans die een 'meet en greet' met hem hadden gewonnen, zo bericht ABC 7 Eyewitness News.

Honderden fans hadden Bieber opgewacht bij het warenhuis Macy's, waar hij zijn nieuwe parfum zou promoten. De zanger gaf eerste een signeersessie in de winkel zelf, maar besloot daarna nog even naar buiten te lopen om zijn fans te begroeten. De fans zetten het direct op een gillen maar een onbekende man greep het tumult aan om het zangtalent tegen de vlakte te slaan. De dader werd onmiddellijk door de politie opgepakt.

Het incident werd overigens van bovenaf gefilmd en is op Youtube te bekijken. Daarvoor moet gezocht worden op de combinatie "Justin Bieber Gets Attacked By Old Man At So".

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020