Excite

Bieber wil met zijn Selena trouwen

Vrouwelijke fans die hopen op een huwelijk met Justin Bieber kunnen deze droom definitief uit hun hoofd zetten. De 17-jarige tienerster is smoorverliefd op zijn vriendin Selena Gomez en overweegt om haar ten huwelijk te vragen.

Bieber is zeer geschrokken van het zware jetski-ongeluk van zijn vriend Sean Kingston en beseft door dit ongeval hoe kort het leven kan zijn. Daarom is de zanger serieus over zijn toekomst gaan nadenken. En deze zou hij het allerliefst aanvangen met Selena als echtgenote aan zijn zijde.

"Justin beseft door Sean dat het leven te kort is om je hart niet te volgen. Hij wil een aanzoek niet laten, omdat andere mensen hem te jong vinden," zeggen insiders tegen Now Magazine.

"Maar Justin heeft geen haast. Hij heeft het op Hawaï zo leuk gehad met Selena dat hij erg zeker is van de relatie. Hij hoopt dat ze 'ja' zal zeggen op zijn huwelijksaanzoek. In juli wordt Selena negentien. Hij wil op zijn knieën gaan op haar verjaardag."

Justin Bieber is een Canadese zanger die doorbrak met de nummers Baby, One Time en Never Say Never. Hij reist al vanaf jonge leeftijd over de hele wereld en trekt overal volle zalen. Zijn vriendin Selena Gomez is een Texaanse actrice die onder meer meewerkte aan de films Another Cinderella Story en Spy Kids 3-D: Game Over.

Afbeelding: Flickr, gebruiker kindofadraag

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020