Excite

Bieber-fans openen de jacht op Selena Gomez

Daten met Justin Bieber is levensgevaarlijk. Dat ondervindt de actrice Selena Gomez op dit moment.

Na de publicatie van een aantal romantische kiekjes van de twee jongen tortelduifjes, ging de fans van van 16-jarige Bieber helemaal uit hun dak. Ontelbare tienermeisjes plaatsten hatelijke berichtjes op Selena’s twitterpagina. Ze dreigen haar te vermoorden of zelfs zichzelf van het leven te beroven, als de 18-jarige actrice nog langer met de jonge zanger blijft omgaan.

Hoewel ze allebei ontkennen een relatie te hebben, doken er laatst foto’s op die het tegendeel bewezen. Het tweetal werd in zwemkleding op een jacht gespot, waar ze het wel heel erg knus hebben samen. Selena zegt echter dat ze gewoon ‘goede vrienden’ zijn die af en toe samen iets leuks doen. Maar de fans van Justin Bieber geloven er niets van. Lopen ‘goede vrienden’ hand in hand?

Eerder werd Justin nog in verband gebracht met de 18-jarige zangeres en actrice Demi Lovato. Maar toen stak zijn moeder er een stokje voor. De Canadees mag niet daten van haar. Ze vindt dat zijn obsessie met meisjes te veel energie kost. Hij moet zich volgens haar concentreren op zijn carrière. Tja, maak dat een puberende 16-jarige wijs…

Afbeelding: youtube

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020