Excite

Billy Bob Thornton maakt film over Angelina Jolie

Billy Bob Thornton, de ex van Angelina Jolie, heeft aangekondigd dat hij een film gaat maken gebaseerd op zijn driejarig huwelijk met de actrice. Dat maakte blogger Perez Hilton vandaag bekend. De twee acteurs zijn inmiddels meer dan negen jaar gescheiden. Angelina Jolie verklaarde destijds dat ze simpelweg uit elkaar waren gegroeid en niets meer gemeen hadden. Eerder deze week zei Thornton nog veel te houden van zijn ex-vrouw: “Angelina is een geweldige vrouw en een van mijn beste vrienden,” verklaarde de acteur.

Roadtrip film over Angelina Jolie

Billy Bob Thornton wil met zijn film de onstuimige relatie tussen hem en Angelina Jolie in beeld brengen. Thornton laat zien hoe de relatie hem heeft beïnvloed: "Het is een film over een man die een meisje oppikt tijdens een roadtrip en wat er verder met hen gebeurt. Het gaat over belangrijke vragen in het leven. Wat is dit? Wat betekent het voor mijn leven?” De film gaat de titel And Then We Drove dragen.

Speculaties driehoeksverhouding Angelina Jolie

Billy Bob Thornton en Angelina hadden van 2000 tot 2003 een bijzondere relatie, waarbij ze hun liefde voor elkaar op expliciete manieren uitten. Zo droegen de acteurs elkaar bloed in een ketting om de hals. Volgens Thornton hebben ze nu puur een platonische relatie: “Als mensen uit elkaar gaan, vinden anderen het leuk om verhalen te verzinnen over hoe ze elkaar naar het leven staan. Maar dit is nooit het geval geweest en het zal ook nooit gebeuren. Ik zal altijd van haar houden en zij van mij, als vrienden.” Thornton en Angelina’s huidige man Brad Pitt zijn ook goede vrienden van elkaar.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021