Excite

Bloed Amy Winehouse bevat geen sporen van drugs

Het is amper te bevatten, maar in het lichaam van de overleden zangeres Amy Winehouse zijn geen drugs aangetroffen. Dat betekent dat theorieën die stellen dat Winehouse aan een overdosis is overleden de prullenbak in kunnen. De familie van de zangeres heeft de eerste resultaten van een toxicologisch onderzoek vrijgegeven, aldus persbureau AP. Hoewel er geen drugs zijn gevonden, zat er wel alcohol in het bloed van Winehouse. Of dit in verband staat met haar vroegtijdige sterven is niet bekend.

Volgens een woordvoerder van de familie hoeven we geen verdere informatie te verwachten voordat er een lijkschouwing heeft plaatsgevonden. Deze staat gepland voor oktober.

Op 23 juli werd Winehouse dood aangetroffen in haar woning in de Engelse hoofdstad Londen. De zangeres stond erom bekend dat ze wel van een borreltje hield en ook de drugs niet kon weerstaan. Waar ze precies aan is overleden is tot op heden niet duidelijk.

Vanaf 2003 genoot Winehouse bekendheid in haar geboorteland Groot-Brittannië. Vier jaar geleden brak ze ook in de rest van de wereld door met haar album Back to Black, dat een Grammy won. Grootste hit van het album was Rehab, dat ironisch genoeg over haar drugsverleden ging. Winehouse had in totaal vijf Grammy’s op de schoorsteenmantel staan.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021