Excite

BLØF-zanger gebruikte coke

We hebben al een tijdje niets meer gehoord van de Zeeuwse band BLØF. Zanger Pascal Jacobsen dacht daarom de knuppel in het hoenderhok te moeten gooien door te bekennen dat hoe vroeger flink aan de coke is geweest.

Jakobsen doet de bekentenis in het nieuwe tijdschrift van de radiozender 538, genaamd Louder. Volgens de zanger word je niet leuker door cocaïne te gebruiken. "Als je coke gebruikt verander je in een narcistische draak. Dan draait alles alleen maar om jou," liet hij optekenen.

Overigens moeten we niet denken dat de zanger van onder andere Aan de Kust nog steeds regelmatig met zijn neus in het witte poeder vertoeft. Jacobsen gaf namelijk aan al zes jaar lang niets meer te gebruiken. "Ik heb het tweeënhalf jaar gedaan en ik was er toen klaar mee. Het heeft me niets gebracht, maar het is zeker leuk geweest."

BLØF bracht begin dit jaar het album Alles Blijft Anders uit. Van dat album kwam ook het nummer Wijd Open, dat het themanummer van Serious Request 2010 was. De band is erg geliefd, zeker onder radiomakers. Meermaals veroverde de band de nummer één plek als het gaat om wie het meest gedraaid werd op de radio.

Afbeelding: Flickr, gebruiker Vallerie Everet

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020