Excite

BlootGewoon met Anita Witzier

De televisiepresentatrice Anita Witzier is op zoek naar mensen die uit de kleren willen gaan voor het nieuwe programma KRO BlootGewoon, naakt met een missie. In het televisieprogramma zullen tien groepen naakt poseren voor een goed doel.

De teams die deelnemen aan het programma mogen zelf bepalen voor welk goede doel ze op de foto willen. Wel moeten ze op de één of andere manier een persoonlijke band hebben met het goede doel. De groepen zullen poseren voor een glamourvolle fotoshoot, gemaakt door een professionele fotograaf. Een vakjury en de kijkers thuis mogen vervolgens bepalen wat de bijzonderste foto’s zijn geworden. Deze foto’s zullen gebruikt worden voor een echte naaktkalender die in heel Nederland te koop zal zijn. De opbrengst van de kalender wordt eerlijk verdeeld over de goede doelen waar de winnende groepen voor poseren.

KRO hoopt dat er hiermee meer aandacht naar de goede doelen gaat en om anderen te laten inspireren en na te denken en te zorgen voor elkaar. Kandidaten kunnen zich aanmelden. De groepen moeten uit minimaal zes en maximaal tien man bestaan. De groepen kunnen bestaan uit vrienden, familie, collega’s of andere connecties met elkaar hebben. Het programma BlootGewoon komt vanaf 30 juli op televisie.

Afbeelding: FlickrCC

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2018