Excite

Blote BNers voor LINDA

In de honderdste editie van LINDA gaan verschillende BN’ers uit de kleren voor een fotoshoot waarin ze geheel naakt gaan. Fotograaf Marc de Groot gebruikte voor de bijzondere uitgave van LINDA magazine zijn overtuigingskracht om een aantal BN’ers over te halen de broek te laten zakken en naakt te poseren voor zijn lens. Onder anderen Do, Liza Sips en Lauren Verster gingen uit de kleren.

Foto’s op de website

Bijzonder aan de foto’s is dat ze niet alleen in het magazine LINDA te bewonderen zijn, maar ook op de website van Marc de Groot marcdegroot.net. Zo is te zien dat Do en Lauren Verster beiden poseren op een vintage meubelstuk. Zangeres Do is te bewonderen op een oude stoel en presentatrice Lauren Verster poseert op een ouderwetse bank. Daarnaast zijn actrice Nynke Beekhuyzen, Geraldine Kemper en Liza Sips in hun evakostuum te zien.

Naakte mannen

LINDA zou LINDA niet zijn als er ook niet aan het mannelijk schoon gedacht is. Marc de Groot legde ook de naakte Carlos Lens, Sebastiaan Labrie en Geza Weisz vast op de gevoelige plaat.

Jubileumnummer

De publicatie van het jubileumnummer van LINDA ging gepaard met veel publiciteit. Behalve de naaktportretten van BN’ers organiseerde het magazine een groot concert in de Heineken Music Hall dat in het teken stond van kippenvelmomenten. Verder interviewt Linda de zanger Robbie Williams en is er een bijzondere covershoot met honderd lezeressen van LINDA.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020