Excite

Bodyguard: 'Britney doucht soms dagen niet!'

Britney Spears zou niet veel waarde hechten aan persoonlijke hygiëne. De Amerikaanse zangeres zou te weinig douchen en soms dagen haar tanden niet poetsen, zo verklapt Fernando Torres, een voormalig bodyguard van de superster.

”Britney doucht soms dagen niet, gebruikt geen deodorant en poetst haar tanden niet”, zegt Flores in de Engelse krant The Daily Mail. En daarmee houdt de kritiek van Flores niet op, want de bodyguard heeft zijn voormalige werkgeefster ook aangeklaagd vanwege seksuele intimidatie.

Flores beweert dat Spears hem regelmatig benaderde op een seksuele manier. De zangeres liep onder meer naakt rond waar hij bij was en nodigde hem uit in haar slaapkamer voor seks.

Flores had verschillende redenen om de avances van Spears af te wijzen. De krachtpatser was voornamelijk niet gecharmeerd van haar stuitende gebrek aan persoonlijke hygiëne. Hij zag met argusogen aan hoe de zangeres soms dagen rondliep zonder zich te wassen.

De 29-jarige Spears, bijgenaamd The Princess of Pop, brak in 1998 door met de hitsingle Baby one more time en had daarna hits met onder meer Oops!....I did it again, Stronger, Womanizer, Sometimes en Lucky. De popdiva, die ook acteert, is één van de bestverkopende artiesten in de Verenigde Staten met 31 miljoen gecertificeerde albums. Spears komt op 19 oktober naar Nederland met haar Femme Fatale Tour en zal optreden in het Rotterdamse Ahoy. Voor de mensen op de eerste rij is het te hopen dat zij haar tandenborstel meeneemt.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020