Excite

Boe-geroep voor Brad Pitt in Cannes

Niet iedereen is even enthousiast over de nieuwe film van Brad Pitt, Tree of Life. Hij werd op het filmfestival in Cannes zelfs door een aantal mensen uitgejouwd. Tree of Life ging op het filmfestival in première. Pitt speelt de hoofdrol in de film en financierde en produceerde deze ook.

Veel van de aanwezigen konden het niet echt op prijs stellen dat regisseur Terrence Malick niet aanwezig was op de première, waardoor Pitt het woord moest voeren. Hij probeerde vragen over de regisseur zo veel mogelijk te omzeilen en richtte de aandacht maar op zijn rol en over de twijfel die hij daarbij had. Hij wist namelijk in de eerste instantie niet zeker of hij wel de hoofdrol in de film zou moeten spelen, ook vanwege hoe zijn kinderen erop zouden reageren.

De film Tree of Life draait om Pitt, die als strenge vader zijn drie zonen zo goed mogelijk op probeert te voeden in het Amerika van de jaren 50. Sean Penn is een van die zonen en hij kijkt terug op die strenge opvoeding. De echtgenote van Pitt wordt gespeeld door Jessica Chastain.

De meningen over de film lopen nogal uiteen; de een vindt het een ontzettend misbaksel, terwijl de ander er erg lovend over is. Vanaf 2 juni zal Tree of Life ook in Nederland te zien zijn.

Afbeelding: Flickr account Perfect Boys

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020