Excite

Boer Henk is favoriet

Uit een onderzoek van het Algemeen Dagblad blijkt dat ruim een kwart van de lezers Boer Henk hun favoriete boer noemen. Boer Henk is de jongste boer van het nieuwe seizoen Boer Zoekt Vrouw, dat inmiddels al aan de zesde reeks bezig is. Boer Henk sprak de vrouwen vooral aan met zijn emotionele levensverhaal.

Daniëlle

De 25-jarige Henk heeft al veel meegemaakt. De liefde van zijn leven had hij al ontmoet in Daniëlle, maar twee jaar geleden verloor Henk haar in een auto-ongeluk. Henk overleefde dat ongeval zonder verwondingen. De boerderij hielp hem bij het terugvinden van zin in het leven. Nu is het tijd voor een nieuwe relatie: “Je hebt gewoon warmte en liefde nodig, en steun en kracht.” Boer Henk zoekt een leuk en lief meisje dat zichzelf is en zin heeft om gezellige dingen te doen.

Spirituele boer

Vriendinnen Roos en Hanne hebben Henk opgegeven voor de datingshow. Ze hebben Henk ontmoet op het Boer Zoekt Vrouw-feest. De dames omschrijven het als hun persoonlijke missie om Henk aan een leuk meisje te helpen. “Henk heeft al veel van het leven gezien. Het is een spirituele boer, die veel leest. Zijn lievelingsboek is de Alchemist van Paulo Coelho, best bijzonder voor een boer!”

Reageren

Voor vrouwen die hun hart willen verliezen aan Boer Henk, en geïnteresseerden in één van de negen andere boeren is er vanaf vandaag twee weken de mogelijkheid om te reageren op de oproepen uit het programma. De serie gaat verder vanaf 2 september, wanneer zal blijken of Boer Henk inderdaad de meeste brieven zal ontvangen.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020