Excite

Boer verstopte zeven miljoen in veld

In Zuid-Korea is een boer gearresteerd. De politie verdenkt hem ervan dat hij omgerekend ongeveer zeven miljoen euro contant geld in een van zijn velden begraven heeft. Het geld zou op illegale wijze verdiend zijn.

Het geld zou niet alleen van de boer zelf zijn, maar ook van familieleden. Samen runnen ze een illegale online goksite en de miljoenen zouden daarmee verdiend zijn. Het geld zou op verzoek van twee zwagers in het knoflookveld begraven zijn. Een van die zwagers is inmiddels ook gearresteerd, de andere is gevlucht. De politie heeft het geld dinsdag in beslag genomen.

De zwagers van de 52-jarige boer zouden totaal met de site ongeveer 15 miljoen dollar opgehaald hebben, maar dat werd niet allemaal in het veld teruggevonden. Nadat de familie van de boer op vrijdag werd verhoord, werd er wel nog meer geld gevonden; in de huurauto van de zoon van de boer bleek nog een miljoen dollar te liggen en in een appartement van de familie in Jeonju, Noord Jeolla, bleek ook nog meer dan 100.000 dollar te liggen.

Afbeelding: Flickr account Public Domain Photos

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020