Excite

Boer Zoekt Vrouw 2013: wie koos wie?

De finale van Boer Zoekt Vrouw 2013 zit erop! Vier boeren en één boerin mochten dit jaar brieven ontvangen van vrijgezelle mannen en vrouwen, op zoek naar de liefde van een boer en van het platteland. Bij Boer Zoekt Vrouw 2013 was er één twist: de boeren hadden allemaal een bedrijf in het buitenland. Wie van de agrariërs vond de liefde dit seizoen?

Aletta

Boerin Aletta woont in een prachtig huis op misschien wel de mooiste locatie van deze reeks. Op Bonaire runt de 43-jairge boerin een geitenboerderij. De liefde was een onbespreekbaar onderwerp, zo bleek tijdens de uitzendingen. In de finale stuurde ze beide kandidaten naar huis. Patrick en Jan wilden beiden Aletta beter leren kennen, maar Aletta kan haar gevoelens niet dwingen en kiest voor zichzelf.

Jan

Boer Jan kiest op de speeddates in Nederland de mooiste dames uit om mee te nemen naar zijn kippenboerderij in Canada. In een verwarrende finale stuurt Jan Claire naar huis, terwijl Judith al had aangegeven niet verliefd te zijn op de gesloten boer. Ook zij vertrekt naar Nederland de volgende dag, en laat Jan alleen achter. Hij is momenteel nog steeds op zoek naar de liefde. Met de stapel brieven uit de eerste aflevering probeert hij alsnog een vriendin te vinden.

Jos

Jos’ gevoelens lagen wekenlang overhoop. De boer, woonachtig in de Franse Dordogne, werd verscheurd door gevoelens voor zowel de blonde Leonie, als de in Frankrijk wonende Saskia. Uiteindelijk stuurde Jos verpleegster Leonie naar huis en dat bleek een goede beslissing. In de finaleaflevering van Boer Zoekt Vrouw 2013 zien we hoe het kersverse koppel hun toekomst bespreekt. Wanneer Jos op zichzelf woont, zal Saskia intrekken en kan hun leven samen beginnen.

Wim

De boomlange Wim maakt in de finale van Boer Zoekt Vrouw 2013 in tranen de keuze voor Evelyne: de kleinste vrouw van het programma. Evelyne is tijdens alle aflevering nuchter geweest over haar toekomst met Wim, maar na het keuzemoment durfde ze toe te geven aan haar gevoelens voor de Tanzaniaanse boer. De afgevallen Janne besluit de aflevering met de vraag of ze ooit de liefde nog zal vinden, nu Wim aan haar Afrikaanse droom een einde heeft gemaakt.

Johan

Boer Johan koos in de op één na laatste aflevering voor ‘kleine Ingrid’. De klik tussen de twee is al vanaf de eerste aflevering te zien. De afgevallen Ingrid, buschaffeur in Arnhem, is er daarom niet rauwig om. “Die klik tussen jullie is er, dat zie ik ook,” vertelt ze een huilende boer Johan. In de finale van Boer Zoekt Vrouw 2013 zien we Johan en Ingrid op stedentrip in Kopenhagen. Ze voelen zich alsof ze elkaar al twintig jaar kennen, zo vertelt de veehouder.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021