Excite

Boer zoekt vrouw gaat op reis

In de uitzending van zondagavond gingen de boeren op een gezellige citytrip. Miljoenen kijkers zagen de prille liefdes opbloeiden, maar bij andere boeren bleek een toekomst met hun gekozen kandidaat ineens heel onzeker.

Boerin Henrieke

Voor boerin Henrieke werd duidelijk wat veel kijkers al wisten. Bert is niet de ware voor de blonde boerin. De romantische setting van Parijs was niet voldoende om de nukkige Bert en de goedlachse Henrieke nader tot elkaar te laten komen. Elke poging tot toenadering van Henrieke werd door Bert in de wind geslagen. Aan het einde van de uitzending werden de harde woorden uitgesproken. “De liefde is er niet,” zei Henrieke.

Boer Willem

Boer Willem en zijn Klaas hadden een moeizame start in de Zwitserse Alpen. Klaas wil na een lange relatie zijn leven thuis alleen opbouwen, terwijl Willem zo veel mogelijk samen wil zijn. Toch heeft de boer hoop op een toekomst samen.

Boer Martin

Beter ging het bij boer Martin en Wilma. Het stel ging op een korte vakantie naar Krakau en lijken elkaar helemaal gevonden te hebben. Wilma ziet zichzelf al op de boerderij van Martin wonen. Ze besluit: “Jij hebt gezocht en we hebben elkaar gevonden.”

Boer Aad

Boer Aad moet van Jeannet opnieuw haar hart veroveren. In Hamburg leert Jeannet zich steeds meer ontspannen bij Aad. Ze nodigt hem zelfs uit om een weekendje bij haar door te brengen. Aad spreekt zich uit over zijn gevoelens. “Mijn hart zegt dat het tussen ons goed zit, dat kun je verliefdheid noemen.”

Boer Henk

Bij Henk en Fiona is er al lang geen onduidelijkheid meer over hun relatie. Sinds kandidate Yoni werd weggestuurd door Henk, heeft Fiona niet langer het gevoel dat ze zichzelf moet beschermen. “Ik hoef me nu niet meer in te houden. Nu weet je dat het goed zit.” In Malta praatte het stel over de toekomst. Henk ziet graag dat Fiona op de boerderij komt wonen en wil graag drie kinderen met zijn nieuwe liefde.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020