Excite

Boer Zoekt Vrouw trekt 4,3 miljoen kijkers

  • © Getty Images
Maar liefst 4,3 miljoen mensen keken op zondagavond naar Nederland 1. Tijdens een nieuwe aflevering van Boer Zoekt Vrouw werd bekend wie boer Geert en boerin Bertie uitkozen om nog meer tijd mee door te brengen. Geert koos op opvallende wijze voor Hetty. Hij verklaarde haar uitvoerig de liefde en vertelde dat hij de rest van zijn leven met haar door wilde brengen.

Geert wist zijn enthousiasme voor Hetty niet langer in te houden en kondigde zijn keuze al aan voordat Yvon bij hem op de boerderij aangekomen was. Ada moest hierdoor naar huis, maar was blij met de keuze van Geert. Hoewel ze ook wat teleurstelling voelde, vond ze het belangrijk dat Geert zijn hart volgde. Bovendien had zij er naar eigen zeggen dankzij het programma een vriend en vriendin bij gekregen en zouden ze zeker nog afspreken.

Bertie koos uiteindelijk voor Esther, die voor het programma - of eigenlijk voor Bertie - uit de kast gekomen was. Dit betekende dat Katherine naar huis ging. Voor haar was elke keuze een verrassing geweest: tijdens de show bleek al dat zij - en met haar vrijwel iedereen - wat moeite had om Bertie te 'lezen'. Bertie gaf op haar beurt weer aan dat ze niet zomaar verliefd was en dat ze had gekozen voor degene bij wie ze zich op dit moment het meest haarzelf voelde. Ook vertelde ze Katherine dat ze niet dacht dat ze haar kon geven wat ze nodig had.

Naast de keuzemomenten zagen we ook hoe boer Jan op bezoek ging bij 'zijn' Rianne en daar nog veel foto's aantrof van de jongen met wie Rianne eigenlijk zou gaan trouwen. Ook zagen we hoe boer Theo op bezoek ging bij Nancy en daar haar dochter en moeder ontmoette en hoe boer Tom kennis maakte met de vader van Rimke.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021