Excite

Boeren Boer Zoekt Vrouw geselecteerd

Yvon Jaspers maakte vanavond de vijf populairste boeren bekend in de eerste aflevering van het nieuwe seizoen Boer Zoekt Vrouw. Nederlandse mannen en vrouwen die wel een partner in de agrarische sector wilden, schreven de afgelopen maanden massaal brieven naar de elf vrijgezelle boeren en boerin. Yvon Jaspers diende als postbode en bezorgde de ladingen met cadeautjes en liefdesbrieven aan de Hollandse boeren.

Boer Henk en boer Martin

In totaal kregen de boeren maar liefst 1.683 brieven. De meest begeerde vrijgezelle boer was boer Henk, die maar liefst 1.109 brieven en pakketjes in ontvangst nam. Nummer twee werd boer Martin met 276 brieven. Beide boeren hebben een melkveebedrijf en beide zijn weduwnaar. Boer Henk wist niet wat hem overkwam toen hij alle post zag: “Ik had wel iets verwacht, maar zoveel brieven had ik zeker niet verwacht. Sjeetje, wat veel zeg.” Gelukkig hielpen zijn zwanger en zus mee in de uiteindelijke keuze van tien vrouwen.

Top vijf

De top vijf populairste boeren wordt compleet gemaakt met boerin Henrieke die 100 brieven ontving van vrijgezelle Nederlandse mannen. Verder zien we de 48-jarige bloementeler Aad terug in het programma. Hij bleek met 56 brieven vooral populair onder de oudere dames. Ook boer Willems keuze voor een partner blijft te volgen bij de KRO. Hij bleek met 57 brieven zeer populair onder de mannen van Nederland. De liefdesperikelen van de zes overige boeren zullen alleen via het internet te volgen zijn.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021