Excite

Boerin Henrieke verliefd

Boer zoekt vrouw kandidate boerin Henrieke is dit weekend gesignaleerd met een aantrekkelijke jongeman. Welingelichte bronnen rondom de enige vrouwelijke kandidate van dit seizoen BZV beweren dat boerin Henrieke een knappe jongen aan haar zij had tijdens de kermis van het dorp Beltrum. De jongen was in ieder geval niet Bert of Rick-Jan, die in de laatste aflevering van Boer Zoekt Vrouw nog meedoen om Hanriekes hart te veroveren.

Kermis

In De Telegraaf is te lezen dat Henrieke haar date op de kermis had ontmoet. De jongeman is de zoon van een boer en dus bekend met het boerenleven; precies waar Henrieke naar op zoek is. Een inwoner van Beltrum zegt in De Telegraaf: “Henrieke bloost niet alleen van gezondheid, maar ook van geluk”.

Sympathiek

Boerin Henrieke won veel sympathie met de uitzendingen van Boer Zoekt Vrouw, omdat de mannen Bert en Rick-Jan maar weinig enthousiasme tonen om het hart van hun boerin te veroveren. De vrijgezellen doen maar weinig moeite om er een gezellige logeerweek van te maken, ondanks de inspanningen van boerin Henrieke.

Metaalmoeheid

Na de uitzending van afgelopen weekend, waar de spanning tot een nulpunt daalde, werd dit seizoen Boer Zoekt Vrouw tot het saaiste seizoen ooit bestempeld. Ondanks dat het programma met vier miljoen kijkers nog steeds het best bekeken programma op de Nederlandse televisie is, is er geen stijgende lijn meer in de kijkcijfers. Volgens televisie-expert Bert van der Veer is de formule toe aan vernieuwing. “Er treedt metaalmoeheid op”.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020