Excite

Bokswedstrijd Lindsay en Paris?

Lindsay Lohan en Paris Hilton. Je moet goed zoeken om twee nog irritantere mensen te vinden. Het zou dan ook een leuk idee zijn dat de twee elkaar eens flink bewerken in de boksring, zoals de Hollywood Boxing Federation (HBF) voorstelt.

Aangezien beide celebs op dit moment in een rechtszaak omtrent drugsgebruik verwikkeld zijn, heeft de HBF een leuk idee. De opbrengsten van het gevecht zouden namelijk naar preventiecampagnes tegen drugs- en alcoholgebruik moeten gaan. Voor Lohan komen deze campagnes wat te laat: Ze verliet eerder deze maand een afkickkliniek.

En een beetje knokken tussen de twee is op zich wel leuk, want tot voor kort konden ze elkaar niet uitstaan. Ooit waren ze beste vrienden, tot Hilton de roodharige Lohan uitlachte om haar haarkleur. Dit schoot Lindsay in het verkeerde keelgat.

Onlangs hebben de twee het echter weer goedgemaakt. ‘Een grappige bokswedstrijd met handschoenen zo groot als kussens kan die vriendschap nog versterken,’ aldus een Damon Feldman van de boksfederatie.

Eerder probeerde de HBF Will Smith en Mark Wahlberg te strikken voor een bokswedstrijd. De acteurs, die respectievelijk in Ali en The Fighter de rol van een bokser speelden, zouden 1 miljoen dollar krijgen. Smith bedankte echter.

Afbeelding: Flickr, gebruiker Eckes/Bernd

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020