Excite

Bonnie St. Claire weer aan de drank

Het leek lange tijd goed te gaan met nationaal drankorgel Bonnie St. Claire. Maar inmiddels is haar relatie op de klippen gelopen en drinkt ze weer volop. Volgens het weekblad Privé zou de zangeres zelfs suïcidaal zijn. Bonnie zelf vindt dat wat overdreven.

Volgens Privé-verslaggever Jan Uriot zou Bonnie, bekend van liedjes als Dokter Bernard en Pierrot, diep in de put zitten na haar scheiding van Anne-Jan Jongbloed. Bij een huisbezoekje vond de reporter ‘een in en in triest mens.’

Tegen Uriot deed Bonnie alles uit de doeken. Zo was in de Privé te lezen dat de relatie heftig leed onder het gedrag van haar voormalige partner, die volgens Bonnie aan een vorm van autisme leed. Dat zou ertoe hebben geleid dat Bonnie weer begon te drinken, niet meer naar doktersafspraken ging en ook bijeenkomsten van de verslavingszorg oversloeg.

In een reactie laat Bonnie weten dat Privé het verhaal wel erg zwaar aanzet. In een interview met de radiozender 3FM zei ze vanochtend tegen de journalist van Privé over een televisieprogramma over euthanasie te hebben gesproken. Zelf wil ze echter nog helemaal niet dood. "Ik wil juist leven."

Wel geeft ze toe weer te drinken. "Ik voelde me een paar weken niet lekker door een virus. Ik neem af en toe een wijntje, dat heeft ook met mijn situatie te maken." Ze is echter niet bang dat haar verslaving weer gaat opspelen. "De lucht is niet altijd even helder, maar ik ben echt niet bezig me kapot te drinken."

Afbeelding: Youtube

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020