Excite

Borsten Reese Witherspoon te klein voor Dolly Parton-film?

  • © Getty Images
Dolly Parton is in gesprek met filmmaatschappijen. De countryster wil een film laten maken over haar leven en naar eigen zeggen heeft ze hiervoor meer dan genoeg materiaal. Het is alleen zoeken naar de juiste hoofdrolspeelster, die de rol van Dolly op zich kan nemen. Vriendin Reese Witherspoon lijkt daarvoor erg geschikt, maar heeft volgens Dolly toch niet al het nodige in huis.

Dolly meent dat de borsten van Reese Witherspoon veel te klein zijn om een geloofwaardige Dolly neer te kunnen zetten. De borsten van Dolly zijn van aanzienlijk formaat, terwijl die van Reese meer gemiddeld zijn. Dat is voor Dolly niet goed genoeg: "Mensen zeggen me altijd dat Reese mij moet spelen, maar haar borsten zijn niet groot genoeg! Ze is veel te klein om zoveel mee te slepen. Ik zou haar dat nooit aandoen."

Witherspoon vindt het 'borstenprobleem' helemaal niet onoverkomelijk. Zij werpt tegen dat er altijd vullingen zijn en dat ze genoeg in huis heeft om de rol prima te kunnen spelen. Ze zal zich in ieder geval goed in kunnen leven in het verhaal: Witherspoon komt zelf ook uit het Zuiden van de Verenigde Staten en speelde eerder al de rol van June Carter, de geliefde van muzieklegende Johnny Cash.

Voor die rol kreeg ze een Oscar, een Golden Globe, een BAFTA Award, een Screen Actors Guild Award, een Austin Film Critics Award, een BSFC Award, een Critics Choice Award, een FFCC Award, een KCFCC Award, een Sierra Award, een MTV Movie Award en nog diverse andere prijzen.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021