Excite

Brad en Angelina gaan uit elkaar!

Al maandenlang gingen er geruchten dat de relatie tussen het gouden koppel Angelina Jolie en Brad Pitt ten einde liep en nu lijkt het sprookje echt helemaal over te zijn. De twee – die overigens nooit echt officieel getrouwd zijn – gaan scheiden. Ze zijn het al eens over de verdeling van het geld én de kinderen.

De twee zouden al meerdere malen gesignaleerd zijn bij de beste scheidingsadvocaten van Hollywood. Daar zouden ze een overeenkomst hebben getekend waarmee ze hun fortuin – zo’n 300 miljoen euro – delen. De twee hebben samen zes kinderen. De voogdij over die kinderen zullen ze volledig delen, maar de kinderen blijven wel fulltime bij hun moeder wonen.

In december begonnen de voorbereidingen van de scheiding al. Inmiddels is al het papierwerk rond en wordt verwacht dat binnenkort de officiële mededeling naar buiten zal komen. Alle handtekeningen staan inmiddels onder de overeenkomst, waardoor alle praktische zaken inmiddels geregeld zijn.

De twee waren vijf jaar bij elkaar. Angelina en Brad leerden elkaar kennen op de set van Mr. and Mrs. Smith. Brad was toen nog getrouwd met Jennifer Aniston. Hij scheidde echter van haar om met Angelina verder te gaan. Angelina had toen al twee kinderen en samen kregen ze er nog drie bij én adopteerden ze nog een vierde. De laatste tijd zocht Brad steeds vaker toenadering tot zijn ex, met wie hij – tot ergernis van Angelina – goede gesprekken had. Ook die relatie zou deels verantwoordelijk zijn voor de breuk tussen ‘Brangelina’.

Afbeelding: Flickr account World Economic Forum

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020